Logo SensArtivity

Activiteiten

Hier vindt u de activiteiten die door SensArtivity worden gegeven. Activiteiten vol creativiteit en plezier. Maak uw keus. Heeft u individuele wensen of wilt u mondelinge toelichting, neem dan contact op met Krista.

Workshop Inspiratie ben je Zelf Zondagen

Iedereen, geoefend of ongeoefend in tekenen en/of schilderen kan aan de lessen deelnemen. We maken gebruik van onze verbeelding. Je bent je eigen inspiratiebron. Om in je creativiteit te komen, is het van belang niet te willen of moeten presteren. Gedachten als “beter of mooier”, “doe ik het wel goed” en “hoe het eigenlijk moet zijn” leer je los te laten.
Meer info 

Proeflessen

Graag zie ik je bij de proefles.
Deze duurt 3 uur. Dus alle mogelijkheid en alle tijd om te ervaren hoe het toegaat bij SensArtivity.
Zondag 2 februari van 14.00 tot 17.00 uur.
Kosten zijn €10,- en deze wordt verrekend met het lesgeld als je inschrijft voor een van de cursussen of workshops. Aanmelden via de site.
Meer info 

Lessenserie Intuïtief en Experimenteel

De innerlijke bron is de voornaamste inspiratie en wordt vormgegeven. Hieraan gekoppeld worden kennis en vaardigheden opgedaan ten aan zien van technieken en materialen.
Meer info 

Zomer 4-daagse Medicijnwielschilderen

Tijdens deze schilderdaagse maken we gebruik van wijsheden uit de indianentraditie. Door het schilderen van het medicijnwiel brengen we onze innerlijke wijsheid tot uiting. De windrichtingen vertegenwoordigen verschillende aspecten van het leven. Van daaruit ontstaat een persoonlijk medicijnschilderij.
Meer info 

Creatieve workshops voor groepen

Als u een leuke schilderworkshop zoekt voor een familiedag, vriendinnendag, vrijgezellenfeest en teamuitje, bent u bij SensArtivity op de goede plek.
Meer info 

Zomer 4-daagse Inspiratie ben je Zelf

Inspiratie ben je Zelf is een fijne meditatieve en intuïtieve schildersweek, waarin het ervaren van je eigen kern of essentie via het medium schilderen centraal staat. Loslaten is de sleutel tot je creativiteit. In de werkvormen verbind je je met jezelf en daarmee met je creatieve vermogens.
Meer info